Nostalgia-TV
ETUSIVU YOUTUBE TV-AJANKUVAT STRIIMI OHJELMAOPAS SIVUKARTTA PALAUTE
Interaktiivinen YouTube-striimi

Nostalgia-TV:n YouTube-kanavalla livestriimataan tv:stä tuttuja chatteja ja kanavailmeitä. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-la) ja ystäväkanava Elektroniikka-TV (ma-to). Lisäksi Exynth tuuraa jos kummatkaan eivät pysty striimaamaan. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!.

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso ohjelmatiedot täältä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Nostalgia-TV:n esittämät ohjelmat ovat tv:stä tuttuja. Ohjelmien välissä soitetaan tv-kanavien tunnusmusiikkeja tai näytetään mainoksia.

Puhuva Pää Nostis Chatissa

Kaikkien muistama Puhuva Pää on palannut puhumaan katsojien viestejä. Nostalgia-TV:n Discordin väki pääsee juttelemaan Pään kanssa tässä ohjelmassa. Vakiojuontajia ovat muun muassa itse Nostalgia-TV, Dj Hoddok, Antsa, Pasanen, Maisteri, Lutsi, Tinoradio ja Laatikko.

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Tarkoitus ei ole luoda mitään ennätyksiä vaan pitää hyväntuulisesti hauskaa. Nostis Chatin juontajat ovat yleensä selostamassa pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin. Pelichatissa näkyy myös Nostalgia-TV:n Discordin viestit eli katsojat saavat näytteen kanavan keskusteluista.

Mainoskimara

Mainoskimarassa katsellaan vanhoja mainoskatkoja ja jutellaan niistä. Joskus Nostis Chatin juontajat kommentoivat mainoksia.

Iltasatu

Illan viimeisenä ohjelmana kuullaan Google Translaterin tarinoita. Iltasatu rauhoittaa varmasti jokaisen katsojan mukavaan uneen.

Tellus-tietovisa

Legendaarinen Tellus-tietovisa on palannut päivitettynä. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Sanapeli

Sanapelissä ruutuun tulee satunnainen ruudukko kirjaimia, joista pitää saada oikeat sanat. Ruudukot ovat 3×3, 4×4 ja 5×5-kokoisia. Pelin on tuottanut LBC Media.

Mikämikä-TV

Mikämikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

VHS WEB

VHS WEB esittelee kaikki Suomen tv-rippaajat eli ne kanavat, joilta löytyy vanhoja mainoskatkoja.

Deittichat

Deittichatissa saa etsiä seuraa mistä tahansa juttelemisen lisäksi. Kenties löydät Deittichatista Sen Oikean?

Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen. Moderaattori NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen.

Elektroniikka-TV:n ohjelmisto

Elektroniikka-TV toimii myös kanavalla Dj Hoddok.

Pelisekoilua
Konsolipelien nostalgiaa
On The Road
Chat-show
Elektrochat

Exynthin ohjelmisto

MTV3 Chat (2002-2003 -versio)

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

MTV3 Chat (2012-versio)

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

4deitti

Suuri seuranhakuohjelma.