Nostalgia-TV
NOSTALGIA-TV

ETUSIVU YOUTUBE TV-AJANKUVAT STRIIMI SIVUKARTTA PALAUTE

Interaktiivinen YouTube-striimi

Nostalgia-TV:n YouTube-kanavalla livestriimataan tv:stä tuttuja chatteja ja kanavailmeitä. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-la) ja moderaattori Pyscowicz (ma-to). Lisäksi Exynth tuuraa jos kummatkaan eivät pysty striimaamaan. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!.

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso ohjelmatiedot tästä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Nostalgia-TV:n esittämät ohjelmat ovat tv:stä tuttuja. Ohjelmien välissä soitetaan tv-kanavien tunnusmusiikkeja tai näytetään mainoksia.

Puhuva Pää -chat Puhuva Miespää

Takavuosien MTV3 Chatista tuttu Puhuva Pää on tehnyt comebackin. Nykyään Pää isännöi omaa chattia Nostalgia-TV:n striimissä. Katsojat voivat lähettää striimin chatissa viestejä jotka Pää lukee ääneen. Viestiin ei tarvitse laittaa komentoja. Ohjelmassa esiintyy kolme Miespäätä sekä kaksi naispuolista. Usein Pään kanssa juttelee myös chatin juontajia kuten Nostis, Laatikko, Komentaja ja Suominico.

Tellus-tietovisa

Aivan uutta! Legendaarinen Tellus-tietovisa on palannut päivitettynä. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Revolveri

Revolveri on tietokilpailu, jossa esitetään kuusi kysymystä. Kysymyksiä on yleistiedon, maantiedon, tieteen, kulttuurin ja urheilun alueilta. Lopuksi tulee televisioon liittyvä kysymys. Peliä pelataan YouTube-striimin chatissa.

Mikämikä-TV

MikäMikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin. Pelichatissa näkyy myös Nostalgia-TV:n Discordin viestit eli katsojat saavat näytteen kanavan keskusteluista

TVTV! Chat
TVTV! Chat

TVTV! Chat oli Suomen ensimmäinen TV-chat ja käynnisti koko chat-ilmiön. Aihe on vapaa. Joskus TVTV! chatissa ovat mukana juontajat. Chatissa voi näkyä web-kameran kuvaa jostain päin Suomea. Taustalla soi alkuperäinen TVTV! Chat -tunnusmusiikki. TVTV! Chattiin osallistuminen on todella helppoa; riittää kun sinulla on YouTube-käyttäjä. Moderaattori NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Deittichat
Deittichat

Deittichatissa saa etsiä seuraa mistä tahansa juttelemisen lisäksi. Kenties löydät Deittichatista Sen Oikean? NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Sub Chat
Sub Chat 2007 Sub Chat 2008 Sub Chat 2011

Subtv:n klassikkochattia striimataan kolmena eri versiona. Sub Chattiin ei kuulu juontajia, vaan kaikenikäisten, -muotoisten ja -tyylisten ihmisten keskustelu.

Uutisikkuna
Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen. NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Testikuva
Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen.

PyscoTV:n ohjelmisto

PyscoTV

PyscoTV chat
PyscoTV chat

PyscoTV chatissa keskustellaan monista eri aiheista.

PeliPysco
PeliPysco

PeliPyscossa pelataan sekä uusia että vanhoja PC ja PS2 -pelejä

Testikuva
Testikuva

Myös PyscoTV:ssä nähdään testikuvaa. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen.

Uutisikkuna
Uutisikkuna

Uutisikkunasta voit lukea kotimaan ja ulkomaan uutiset, tarkistaa säätilanteen ja lukea urheilu-uutisia.

Exynthin ohjelmisto

MTV3 Chat (2012-versio)
MTV3 Chat 2012

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

4deitti
4deitti

Suuri seuranhakuohjelma.

Päivitetty 15.8.2018

 

 

©Nostalgia-TV Productions