Nostalgia-TV
Interaktiivinen YouTube-striimi

Nostalgia-TV:n YouTube-kanavalla livestriimataan interaktiivista netti-tv-kanavaa. Ohjelmat ovat pääosin tv:stä tuttuja. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-su) ja ystäväkanavat Elektroniikka-TV , LBC, sekä BTV (ma-to). Lisäksi Exynth tuuraa jos kukaan edellämainituista ei pysty striimaamaan. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso ohjelmatiedot täältä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Ajankohtainen rippaaja

Ajankohtainen rippaaja on juonnettu täysin televisiolle omistettu ohjelma, joka tulee yleensä perjantai-iltaisin. Ohjelmassa käydään läpi tuoreimmat tv-rippaukset, keskustellaan niistä, kuullaan rippaajien kuulumisia sekä katsotaan muita tv-aiheisia videoita. Pikauusinta viikon ohjelmasta tulee vielä myöhään lauantai-iltana.

Nostis Chat

Nostis Chat on hyvän mielen keskustelupaikka jossa katsojilla on tärkeä rooli. Ohjelmassa on mukana Discord -servun jäseniä juontamassa sekä kaikkien tuntema Puhuva Pää, joka lausuu katsojien viestejä ääneen.

Pelichat

Pelichatissa pelataan nostalgisia tai vähän uudempia PC- tai PS2-pelejä. Tarkoitus ei ole luoda mitään ennätyksiä vaan pitää hyväntuulisesti hauskaa. Kesächatin juontajat ovat yleensä selostamassa pelejä. Katsojat voivat kommentoida pelaamista ja ehdottaa pelattavaa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin. Kuvassa vanha versio ohjelmasta, uuden kuva lisätään pian!

Nostis suomalaisen taivaan alla

Nostis suomalaisen taivaan alla on musiikkiohjelma, jossa Nostalgia-TV soittaa hyvää suomalaista musiikkia.

Rumpunurkkaus

Nostalgia-TV on myös rumpali! Tässä ohjelmassa hän soittelee rumpuja livenä biisien tahdissa.

Nostis reagoi

Tässä ohjelmassa Nostalgia-TV katsoo erilaisia videoita, ei kuitenkaan tv-aiheisia, ja toivoo niiden herättävän hänessä tunteita.

Keikat

Nostalgia-TV on alkanut tarjota myös etäkeikkoja, joissa esiintyvät striimistä tutut artistit, kuten laajemminkin tunnettu Elektroniikkabändi (jossa eräs striimin juontajista laulaa) sekä Nostalgia-TV:n alter ego Aiglatson. Lisäksi Nostalgia-TV sekä juontajiin kuuluva Dj Hoddok muodostavat yhdessä Duo Hostiksen, joka käy epäsäännöllisesti viihdyttämässä ihmisiä.

Mainoskimara

Mainoskimarassa katsellaan vanhoja mainoskatkoja ja jutellaan niistä.

Iltasatu

Illan viimeisenä ohjelmana kuullaan Google Translaterin tarinoita. Iltasatu rauhoittaa varmasti jokaisen katsojan mukavaan uneen.

Musavisa

Musavisa on musiikkiaiheinen tietovisa, johon katsojat saavat osallistua striimin chatissa.

Tellus-tietovisa

Legendan asemaan noussut Tellus-tietovisa on mukana striimin ohjelmistossa. Telluksessa kysytään maantieteestä, historiasta ja yhteiskunnasta. Osallistuminen tapahtuu YouTube-striimin chatissa, kirjoittamalla oma veikkaus oikeasta vastauksesta.

Mikämikä-tvpeli

Mikämikä-TV on tietovisa, johon osallistutaan YouTube-striimin chatissa. Pelissä esitetään kysymyksiä ja kuhunkin kysymykseen neljä vastausvaihtoehtoa. Katsojilla on minuutti aikaa vastata kysymykseen, jonka jälkeen oikea vastaus kerrotaan, ja seuraava kysymys ilmestyy ruudulle.

Deittichat

Deittichatissa saa etsiä seuraa mistä tahansa juttelemisen lisäksi. Kenties löydät Deittichatista Sen Oikean?

Inforuutu

Inforuutua esitetään aina ennen ensimmäistä ohjelmaa, kun striimiä käynnistellään. Inforuutu näyttää tuoreet uutisotsikot sekä esittelee striimin ohjelmatarjontaa.

Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen.

Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen. Testikuvaa lähetetään tavallisesti ennen illan ensimmäistä ohjelmaa kun striimiä käynnistellään.

LBC:n ohjelmisto

LBC:n omistaa Lutsi/Nauhoitusten Aarteita.

Kasettien kätköistä

Kasettien kätköistä esittelee Nauhoitusten Aarteita-kanavan sisältöä. Joskus myös juontajia saattaa olla mukana.

Peliputki

Peliputkessa pelataan erilaisia pelejä, kuten My Summer Car, Euro Truck Simulator 2 ja Sims 2. Joskus saattaa olla myös juontajia mukana.

LBC Talk

LBC Talk on LBC:n chatohjelma, jossa keskustellaan asiasta kuin asiasta erilaisten ihmisten kanssa.

LBC Deitti

Kuka käyttää enää Tinderiä vuonna 2020?

LBC Web

LBC Web kertoo teille päivän uutiset, liikennetiedotteen sekä ajankohtaiset asiat.

Tellus-tietovisa

Esimerkiksi TV2:lta ja Nostalgia-TV:ltä tuttu Tellus-tietovisa on myös LBC:n ohjelmistossa. Kysymyksiä historiasta, maantiedosta ja yhteiskunnasta.

Testikuva

Myös LBC näyttää testikuvaa. Viritä laitteesi katselukuntoon!

Elektroniikka-TV:n ohjelmisto

Elektroniikka-TV toimii myös kanavalla Dj Hoddok. Hoddok on myös kanavan omistaja.

Pelisekoilua

Pelisekoilua -ohjelmassa pidetään hauskaa pelien parissa. Dj Hoddok selostaa aina pelaamistaan ja joskus myös vierailevien tähtien kanssa.

Konsolipelien nostalgiaa

Konsolipelien nostalgiaa -ohjelmassa pelataan legendaarisia konsolipelejä. Dj Hoddok selostaa aina pelaamistaan ja joskus myös vierailevien tähtien kanssa.

On The Road

On The Roadissa Dj Hoddok näyttää kuinka hän matkustaa jonnekin paikkaan seikkailemaan sekä myös tunnelmia paikan päältä.

Chat-show

Chat-show on juonnettu chatti, jossa yleensä esiintyvät samat juontajat kuin Nostalgia-TV:n chateissa.

Elektrochat

Elektrochat on perinteinen chat.

Mainostroniikkaa

Mainostroniikassa katsellaan vanhoja mainoskatkoja.

Testikuva

Elektroniikka-TV:kin lähettää testikuvaa.

BTV:n ohjelmisto

Digikeila

Digikeila on BTV:n yksi uusimmista mobiilipeleistä. Siinä jokainen osallistuva pelaaja saa vuorotellen valita keilapallon koordinaatit.

Exynthin ohjelmisto

MTV3 Chat (2002-2003 -versio)

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

MTV3 Chat (2012-versio)

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

4deitti

Suuri seuranhakuohjelma.


© Nostalgia-TV Productions