Nostalgia-TV: Striimi
Nostalgia-TV
NOSTALGIA-TV

ETUSIVU YOUTUBE TV-AJANKUVAT STRIIMI SIVUKARTTA PALAUTE

Interaktiivinen YouTube-striimi

Nostalgia-TV:n YouTube-kanavalla livestriimataan tv:stä tuttuja chatteja ja kanavailmeitä. Striimejä pitää itse Nostalgia-TV (pe-la) ja moderaattori Pyscowicz (ma-to). Lisäksi Exynth tuuraa jos kummatkaan eivät pysty striimaamaan. Ohjelmiin osallistuminen on täysin ilmaista eikä maksa mitään. Osallistumisohjeet näkyvät ruudulla. Tervetuloa!.

Striimit pidetään tässä osoitteessa.

Katso ohjelmatiedot tästä.

Nostalgia-TV:n ohjelmisto

Nostalgia-TV:n esittämät ohjelmat ovat tv:stä tuttuja. Ohjelmien välissä soitetaan tv-kanavien tunnusmusiikkeja tai näytetään mainoksia.

Puhuva Pää -chat
Puhuva Miespää Puhuva Naispää

Takavuosien MTV3 Chatista tuttu Puhuva Pää on tehnyt comebackin. Nykyään Pää isännöi omaa chattia Nostalgia-TV:n striimissä. Katsojat voivat lähettää striimin chatissa viestejä jotka Pää lukee ääneen. Jos haluat Pään puhuvan, laita viestisi alkuun komento !speak . Valittavana on perinteinen Miespää sekä hänen naispuolinen serkkunsa. Tulevaisuudessa saattaa esittäytyä myös muitakin Päitä... Usein Pään kanssa juttelee myös Nostisradion juontajia.

Nostisradio

Nostisradio on uusi nettiradio, joka lähettää ohjelmaa Nostalgia-TV:n striimissä. Radion juontajat, kuten Nostis, Laatikko, Komentaja ja Suominico puhuvat paljon viihdyttävää ja kiinnostavaa asiaa. Välillä mukana menossa on vierailijoita. Juttelun välissä kuunnellaan hyvää musiikkia. Nostisradiossa voidaan pelata vanhoja nostalgisia pelejä ja käydä ulkoilmassa tekemässä jotain. Katsojat voivat kommentoida lähetystä ja keskustella juontajien kanssa kirjoittamalla viestejä YouTube-striimin chattiin. Tulevaisuudessa Nostisradio saa oman sivunsa nostalgia-tv.comiin. Radion logon suunnitteli moderaattori NikkeFin.

TVTV! Chat
TVTV! Chat

TVTV! Chat oli Suomen ensimmäinen TV-chat ja käynnisti koko chat-ilmiön. Aihe on vapaa. Joskus TVTV! chatissa ovat mukana juontajat. Chatissa voi näkyä web-kameran kuvaa jostain päin Suomea. Taustalla soi alkuperäinen TVTV! Chat -tunnusmusiikki. TVTV! Chattiin osallistuminen on todella helppoa; riittää kun sinulla on YouTube-käyttäjä. NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Deittichat
Deittichat

Deittichatissa saa etsiä seuraa mistä tahansa juttelemisen lisäksi. Kenties löydät Deittichatista Sen Oikean? NikkeFin auttoi ohjelman ulkoasun teossa.

Sub Chat
Sub Chat 2007 Sub Chat 2008 Sub Chat 2011

Subtv:n klassikkochattia striimataan kolmena eri versiona. Sub Chattiin ei kuulu juontajia, vaan kaikenikäisten, -muotoisten ja -tyylisten ihmisten keskustelu.

Nostis Chat
Nostis Chat

Nostis Chattia ei nähty ikinä televisiossa. Se ei tee siitä muita chatteja huonompaa. Nostis Chatin aikana kuuluu joko juontajat tai Nostisradion uusintoja. Chat on Nostalgia-TV:n itse suunnittelema ja ensimmäisenä hänen ohjelmistaan aloittanut.

Uutisikkuna
Uutisikkuna

Ajantasainen tekstiuutiskooste ja sää. Lue päivän tärkeimmät uutiset, urheilutulokset ja tuoreen säätiedotuksen.

Testikuva
Testikuva

Kulttiklassikko Testikuvaa ei ole unohdettu Nostalgia-TV:n striimissä. Testikuvan aikana voit säätää näyttösi värit, valoisuuden ja kontrastin kohdilleen.

Exynthin ohjelmisto

MTV3 Chat (2012-versio)
MTV3 Chat 2012

MTV3 Chatissa keskustellaan kaikenlaisten ihmisten kanssa ilman ennakkoluuloja.

4deitti
4deitti

Suuri seuranhakuohjelma.

Päivitetty 27.1.2018

 

 

© Nostalgia-TV Productions

Kiitos Exynthille, joka lahjoitti palvelimen